vrijdag 10 februari 2017

Deel 3 in paperback.

Deze week is de paperbackversie van deel 3 van De verborgen universiteit verschenen. Nu overal verkrijgbaar!

‘Het wachten meer dan waard.’ ***** 
Hebban.nl

‘Een prachtige combinatie van mooi taalgebruik, levensechte personages en een goed en spannend verhaal.’ **** Fantasywereld.nl
‘Als het aan mij ligt had Natalie Koch er minstens nog drie bij mogen schrijven, wat een geweldige reeks.’ ***** Chicklit.nl

Genomineerd voor de Harland Awards Romanprijs 2016.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Natalie, zojuist heb ik De Stad van de Alchemist uitgelezen. Via de Luisterbieb app ben ik in de serie verzeild geraakt (ik had me niet gerealiseerd hoe dik de boeken waren, dus het verbaasde me dat ik het luisterboek steeds maar niet uit kreeg met 15 minuten voor het slapengaan ;)). Aan het einde van het luisterboek was ik danig verslaafd, en gelukkig had onze bieb de volgende twee delen ook. Wat een fijne serie! Anders dan veel fantasy, en niet alleen vanwege het urban fantasy aspect. Eigenlijk gebeurt er vrij weinig in de boeken - omdat er zo veel gebeurt in de hoofden van de personages. De overpeinzingen en vraagstukken maken het heel realistisch en interessant om te lezen. De magie is interessant en prettig uitgewerkt. Ik ben wel nieuwsgierig naar meer boeken in deze wereld, om erachter te komen waar de grenzen liggen, wat de mogelijkheden zijn. De personages waren realistisch en over het algemeen boeiend, hoewel ik Alexa af en toe een mep wilde verkopen ;) Nick Rafiel kwam in het eerste deel nog erg als een Snape over en Matthews als een Lupin (ook met de weerwolfanalogie), maar dat trok helemaal weg in de andere boeken. Vond het ook boeiend om in Eleanors hoofd rond te kijken via het dagboek, zo zonde dat het verbrand is. En oké, stiekem hoopte ik in het eerste boek op een Alexa/Rafiel romance, tja ;)

  Al met al heb ik er behoorlijk de balen van dat ik het einde van de boeken heb bereikt. Ik zou graag willen weten wat er nog meer zou zijn gebeurd, en meer te weten komen over hun wereld. Ga je nog meer boeken schrijven die in deze wereld plaatsvinden, of is het nu wel gedaan?

  Dank je wel voor deze fijne boeken :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Friggja, dank voor je bericht. Heel fijn om te horen dat je plezier hebt beleefd aan de boeken! Het uitwerken van de magie in die wereld, de geschiedenis, de mogelijkheden en de ethiek ervan, vond ik zelf een van de boeiendste processen aan het schrijven van de serie, het was voor mij ook een ontdekkingsreis. En er zitten inderdaad nog mogelijkheden in, dus misschien komt er ooit nog een 'spin-off', al ben ik op dit moment weer met heel ander werk bezig. Een Alexa/Rafiel-romance, hmmmm ;) Ik hoop dat je toch ook tevreden bent met hoe het op dat vlak is afgelopen ;)

   Verwijderen
 2. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen